Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بنادرودریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیرآباد با بیان اینکه در تکمیل ساخت اسکله رو رو با توجه به نبود دانش بومی ساخت پل این اسکله مجبور به استفاده از مشاوران اروپایی شدیم؛ گفت: بنا بر اعلام پیمانکار پروژه، این پل در اسفندماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد. به گزارش بلاغ، سیاوش رضوانی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه مازندران در خصوص آخرین وضعیت ساخت اسکله رو رو در بندرامیرآباد که بنا بر وعده قبلی، باید کار احداث و راه‌اندازی آن در تابستان امسال به پایان می‌رسید؛ گفت: ساخت این اسکله هم برای ما، هم برای کشورهای حاشیه خزر و هم برای وزارتخانه مهم است و حتی کشورهای حاشیه دریای خزر نیز پیگیر این موضوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تاکنون 92 درصد از ساخت این پروژه به پایان رسیده است و بخش‌هایی نظیر باسکول، جک‌ها، اراضی و غیره آماده شده است.

مدیر بنادرودریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیرآباد خاطرنشان کرد: تنها مشکلی که با آن برخورد کردیم، موضوع ساخت و اصلاح پل این اسکله است که به دلیل اینکه دانش مطالعه روی این پروژه در داخل کشور وجود ندارد، به دنبال یافتن مشاوران حرفه‌ای اروپایی برای ساخت و اصلاح این پل بودیم که پیگیری‌های لازم در این خصوص، کمی زمان‌بر بود.

رضوانی متذکر شد: حدود یک ماه قبل مناقصه‌ای برگزار کردیم تا برای اصلاح پل از مشاوران خارجی بهره ببریم که هم اکنون پیمانکار برگزیده در حال انجام امور اداری است.

وی عنوان کرد: بنا بر اعلام این پیمانکار، این پل در اسفندماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر بنادرودریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیرآباد یادآور شد: ساخت و اتمام این پروژه، نزدیک به 80 میلیارد تومان هزینه می‌برد.

رضوانی بیان کرد: بندر امیرآباد یکی از بنادریست که بعد از انقلاب برای ایجاد آن فکر و دوراندیشی شده و کاملا استاندارد و قابل توسعه است.

مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد ظرفیت این بندر برای ورد کالا را 7 و نیم میلیون تن اعلام کرد و افزود: حدود 40 درصد از ظرفیت بندر خالی هست.

وی اظهار داشت: در سال گذشته 5 میلیون و 700 تن کالا به بنادر استان وارد شد که از این میزان 3 میلیون و 800 تن در بندر امیرآباد بوده است.

رضوانی ماندگاری کالا در بنادر را 30 تا 45 روز اعلام کرد و گفت: اکثر کالایی که وارد بندر امیر آباد می شود، غلات است که باید از بارندگی و رطوبت هوا دور باشد.

وی اذعان داشت: تنوع کالا در دریا روز به روز متنوع تر می شود و اکنون بالای 14 تیپ کالا در بندر جابجا می شود.

رضوانی از اشتغال 1800 نفر به صورت مستقیم در مجمع بندر خبر داد و یاد آور شد: هم اکنون در بندر امیرآباد 23 شرکت بالغ بر 690 میلیارد تومان در حال فعالیت است و 13شرکت با 670 میلیارد تومان در حال ساخت می باشد.

وی تخلیه غلات بندر امیرآباد تا 22 تیر 98 را 64 درصد بیان کرد و گفت: بندر امیر آباد در بین بنادر شمال طی چند ماهه ابتدای سال جاری، 81 درصد صادرات به کشورهای حاشیه خزر داشته است.

این مسئول با بیان اینکه تعداد شناورهای وارد شده به این بندر نسبت به مدت مشابه سال قبل 39 درصد افزایش داشت، اظهار داشت: تخلیه بار در بندر نیز 24 درصد، صادرات بالای 80 درصد و واردات 27 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

رضوانی در بخش دیگر سخنانش در زمینه میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این بندر ،گفت: در حال حاضر 23 مورد سرمایه‌گذاری در بندر امیرآباد بالغ بر 690 میلیارد تومان انجام و در حال بهره برداری هستیم و 13 مورد نیز با سرمایه‌گذاری 670 میلیارد تومانی در حال ساخت است.

به گفته وی، مبلغ کل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تا پایان سال 97 در این بندر میزان یک‌هزار و 360 میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک